În ajutorul artiştilor români! În sfârşit monopolul CREDIDAM a fost spart

"Umblă vorba prin târg că şpaga dată inspectorilor ANAF pentru a închide ochii la ce-au găsit când au mers în control la CREDIDAM a fost de 30.000 de euro. Ce proşti ieftini!
Din anul 2006 toate televiziunile au fost obligate să facă plăţi către CREDIDAM fără a avea norme legale şi CREDIDAM a încasat sumele fără a avea o bază legală.
În anul 2010 CREDIDAM a colectat 6.300.000 milioane euro şi a repartizat NUMAI 7.400.000 milioane euro! Din această sumă numai 100.000 au plecat către străinătate. De unde a venit dnul preşedinte cu diferenţa de un milion de euro şi câte asemenea ciudăţenii au existat de-a lungul timpului?!
Mai umblă o vorbă prin târg, şi anume că directoratul CREDIDAM a dat fuga la doctor să-şi scoată certificat medico-legal că-i ţăcănit. Nebunii nu răspund penal pentru faptele lor... Nici ăia n-au crezut că inspectorii ANAF ăia de au lătrat un an întreg la artişti că încasează sume necuvenite sunt atât de ieftini. Auzi şi tu 30.000 de euro... Chiar fomişti!
La unul dintre controalele recente, Ştefan Gheorghiu a fugit de la birou! A refuzat să semneze documentele, deși e director general şi are această obligație conform statutului! În plus, în per. 27 dec - 4 ian la CREDIDAM este închis, deşi acum se fac repartiţii, ceea ce e încă o dovadă că artiştii sunt doar jecmăniţi, nu sprijiniţi şi apăraţi!
Vin vremuri căcăcioase pentru CREDIDAM! ARAIEX funcţionează!
Mulţumesc
Florin Chilian - musafir
Sunt Florin Chilian şi am telefonul ascultat pe mandat de siguranţă naţională. Şi emailurile îmi sunt urmărite de imbecili".
Accesări: 1141
Publicat acum 3 ore si 51 minute
 
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!