FESTIVALUL NATIONAL AL SLAGARELOR – TROFEUL JUNIOR – BACAU – 6 OCT 2011




Festivalul National al Slagarelor


concurs naţional de interpretare a muzicii romanesti si internationale
„Trofeul Junior” – 2011
6 oct – PIATA TRICOLORULUI – BACAU

I. ORGANIZATORI
Romanian Top Hits – organizează în data de 2 iulie 2011, Festivalul National al Slagarelor – Trofeul Junior concurs naţional de interpretare a muzicii romanesti si internationale.
II. SCOPUL CONCURSULUI
Festivalul – concurs este deschis participării tinerilor între 6 – 25 ani, având ca scop afirmarea tinerilor în muzica, cat si invatarea pasilor corecti in vederea lansarii melodiilor proprii pe piata muzicala.
III. DESFĂŞURAREA CONCURSULUI
Înscrierea în concurs

Propunerile pentru concurs vor fi făcute pe site-ul oficial al Premiilor Muzicale Romanian Top Hits www.tophit.ro/trofeuljunior , pe baza fişei de înscriere.
Taxa de înscriere este în sumă de 50 lei, nerambursabilă iar cazarea , masa şi c/v transportului, este suportată de către concurenţi.
Desfăşurarea concursului

La concurs vor participa toti concurentii inscrisi cu melodiile propuse romanesti sau straine. Interpretatrea melodiilor va fi de pe cd cu orchestratia pe negative.
Ordinea intrării în concurs va fi stabilită prin tragere la sorţi.
Repertoriul

Fiecare concurent va interpreta, obligatoriu, două melodii care au notorietate nationala sau internationala. Negativele vor fi înregistrate pe CD sau minidisc, în ordinea interpretării.
Calitatea negativelor, calităţile vocale, interpretarea, show-ul si prezenţa scenică, valoarea şi dificultatea repertoriului, originalitatea interpretării constituie criterii pe care juriul le va lua in considerare.




Juriul

Are în componenţa sa personalităţi de marcă ale muzicii româneşti, redactori radio TV, personalităţi.
Premiile

Participanţilor li se vor acorda diplome de participare şi premii. Castigatorii vor fi invitati sa –si sustina recitalul si in Gala Premiilor Muzicale Romanian Top Hits – 2011, si vor avea acces pe Covorul Rosu.

„Trofeul Junior” – 2011

Premiul I
Premiul al II-lea
Premiul al III-lea
Premii speciale

2011@Romanian Top Hits – Team


INSCRIE-TE!



http://www.tophit.ro/trofeuljunior/?page_id=2

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!