Succes în România lansează cea de-a 3-a ediție!



Proiectul Succes în România este destinat studenților de origine română, veniți dinafara țării la studii în România, cu vârste cuprinse între 18-25 de ani, cu scopul de a-i ajuta să se integreze  în societatea românească atât în plan socio-cultural cât și profesional.
La acest proiect pot participa studenți născuți în țări precum : Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Macedonia, Albania, Serbia, Grecia și altele.
Ediția 2012-2013 va aduna laolaltă 30 de studenți dornici să-și proiecteze orizonturile către Succes. Aceștia vor fi ghidați de cei 30 de mentori, români afirmați în domeniul lor de activitate și pe deplin adaptați la actualitatea românească. Urmând principiul “Pay it forward”, mentorii sunt recunoscători pentu ajutorul pe care l-au primit la început de drum, iar acum doresc să împărtășească la rândul lor din această experiență, de aceea se vor implica în mod voluntar în acest proiect.

CĂUTĂM tineri activi și dornici să se implice în viața societății din care fac parte sau din care provin : cetățenia activă este un element cheie al proiectului nostru.

În cadrul programului vor avea loc o serie de activități și evenimente deosebite care vor ajuta studenții să se intergreze, să se dezvolte personal și profesional,  și totodată, vor ajuta societatea românească să cunoască realitățile românilor de pretutindeni.

Sesiunile de training, jocurile de cunoaștere și comunicare, întâlnirile de socializare, activitățile de lucru în echipă, misiunile de descoperire a orașului reprezintă doar o parte din tot ce-am pregătit.


Verifică dacă ești eligibil!

    Ești etnic român născut în diasporă?
    Ai între 18-25 de ani?
    Îți faci studiile în București?
    Ai citit ghidul pentru studenți Succes în România? (AICI-Ghidul Studentului)

Dacă la toate aceste întrebări ai răspuns DA, vezi etapele de selecție detaliate mai jos:

Sesiunea I.

    Formularul de aplicare 4.09.2012- 28.09.2012
    Interviu 13-14. 10.2012

Sesiunea II

    Formularul de aplicare 01.10.2012 – 24.10.2012
    Interviu 28-30 octombrie 2012.

Afișarea rezultatelor: 1 noiembrie 2012!

Persoana de contact:

Alina SCLIFOS

Coordonator “Succes in Romania” – Bucuresti
Tel: +40 768 88 29 85
Email: alina.sclifos@gmail.com

Sursa: www.bucuresti.succesinromania.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!