CONCURS LITERAR

AdLittera Project şi d’Avid Communication Boutique lansează Concursul literar „Incubatorul de condeie”. Competiţia, organizată la nivel naţional, este deschisă tuturor autorilor ale căror lucrări nu au mai fost publicate, cei interesaţi putând să îşi înscrie manuscrisele până la data de 31 octombrie 2010. Lansarea oficială a Concursului „Incubatorul de condeie” (IDC) are loc pe 27 septembrie iar evenimentul se încheie pe 21 noiembrie 2010. Aceasta este precedată de un plan de comunicare la baza căruia se află parteneri media (tradiţionali şi online). Anunţurile apar în cotidiane, reviste, pe bloguri, forumuri şi pe website-ul www.idc.adlittera.com. Organizatorii, alături de Sponsorii şi Partenerii concursului, vor premia cele mai creative, originale şi pertinente lucrări literare. Juriul este compus din reprezentanţi ai editurilor care vor publica lucrările selectate.

ARGUMENT:

Scriitorii anonimi au posibilităţi restrânse/limitate de accedere pe piaţa de carte. Prin concursul literar „Incubatorul de condeie”, AdLittera Project le oferă celor cu adevărat talentaţi o şansă de afirmare. Prin concursul literar naţional „IDC”, organizatorii îşi propun:

- creşterea interesului pentru cultură în rândul tinerilor
- realizarea unui centru cultural de propulsare a noilor talente
- lansarea valorilor literare în circuit naţional
- redobândirea valorilor în cultură şi artă
- educarea tinerilor prin lectură
- crearea unui spaţiu alternativ, nonconformist, actual, mult mai apropiat de gustul tinerilor, care să aducă beneficii spirituale pe termen lung, chiar dacă rezultatele nu vor fi imediat perceptibile.

SCOPUL CONCURSULUI:

- Afirmarea individului cu aptitudini literare
- Stimularea creativităţii
- Recunoaşterea publică a valorilor
- Recompensarea talentului prin publicarea lucrărilor
- Atragerea de surse financiare în cultură şi artă
- Educarea şi implicarea publicului, Sponsorilor şi Partenerilor în cultură şi artă.

ÎNSCRIERE


Descarcă fisierul de mai jos și completează după cum urmează: Pagina 1: Date personale / Pagina 2: Acordul publicării textului. Începând de la pagina 3, documentul va fi completat cu textul literar. Se vor respecta regulile explicate in regulament. Apoi trimite un mesaj gol, cu Subiect: concurs si ataseaza documentul salvat cu numele tau si sectiunea la care participi. (Exemplu denumire fisier atasat: Ionescu-Ina-Alina-poezie.doc) Mesajele cu atasament se transmit pe adresa idc@adlittera.com Dacă participi la mai multe secțiuni, trimiți un mesaj pentru fiecare document. Nu trimite in același mesaj mai multe atașamente, respectiv, pentru mai multe secțiuni. (Exemplu: dacă participi la proză scurtă dar și la scenariu de scurt-metraj, vei trimite două documente. Fiecare document va conține primele două pagini indispensabile pe care le-am prezentat mai sus și fără care documentele își pierd eligibilitatea).



* mai multe detalii: http://idc.adlittera.com/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!