Duminică 3 Octombrie, comunitatea romano-catolică din Câmpulung Moldovenesc a celebrat cu bucurie hramul Bisericii închinate Sfintei Fecioare Maria, Regina Rozariului.
Sărbătoarea hramului s-a deschis cu celebrarea Sfintei Liturghii în ritul greco-catolic oficiată de Părintele Ilie Veneciuc, păstorul comunităţii greco-catolice din Câmpulung Moldovenesc. A urmat apoi o altă celebrare a Sfintei Liturghii oficiată de părintele Johann Proschinger în prezenta credincioşilor de etnie germană din Câmpulung Moldovenesc dar şi din alte parohii ale decanatului de Bucovina.
Liturghia solemnă a hramului a început la ora 11. La ea au participat mai mulţi preoţi din Decanatul de Bucovina. Sfânta Liturghie a fost prezidată de Mons. Grigore Duma iar cuvântul de învăţătură din cadrul predicii a fost ţinut de Pr. Decan de Bucovina Iosif Păuleţ.
Recunoscători lui Dumnezeu şi Sfintei Fecioare Maria, Regina Rozariului că ne-au permis şi ajutat să celebrăm şi în acest an hramul comunităţii noastre prezentăm în cele ce urmează înregistrearea audio a liturghiei, transmisă online pe postul de radio Radio Sufleţel (mulţumim administratorilor postului de radio pe această cale), imagini şi clipuri din cadrul celebrărilor care au constituit bucuria sărbătorii noastre.



Preot Petru Bisog


LITURGHIA IN LIMBA GERMANA




LITURGHIA SOLEMNA 1




LITURGHIA SOLEMNA 2




LITURGHIA SOLEMNA 3

































Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!