ETNO TV a fost dat afara din Festivalul Mariei Lataretu


Marius Baldovin vorbeste despre scandalul la Festivalul Mariei Lataretu din Targu-Jiu

Solistul de muzica etno si populara,Marius Baldovin locuitor din zona Gorjului, Oras sau natal Targu-Jiu,ne dezvaluie ca Festivalul Maria Lataretu nu a fost bine organizat de postul ETNO TV.Editia din acest an este speciala pentru ca se implinesc o suta de ani de la nasterea interpretei de muzica populara. Directorul festivalului, Gheorghe Porumbel, a spus ca in cele patru zile de manifestari dedicate centenarului nasterii Mariei Lataretu, participantii vor avea parte de numeroase momente artistice si concerte de muzica populara sustinute atat de artisti gorjeni, membri ai Ansamblului Folcloric Profesionist „Doina Gorjului“, cat si artisti de talie nationala precum Maria Ciobanu, Elena Merisoreanu, Laura Lavric, Cristian Pomohaci, Gheorghe Rosoga, Cornelia si Lupu Rednic, Nineta Popa, Floarea Calota si Aneta Stan,Marius Baldovin.
Zeci de solisti populari din toatã tara îsi vor da concursul în cadrul Festivalului cântecului popular românesc “Maria Lataretu”. Evenimentul ce a ajuns la cea de-a XVIII-a editie în acest an este adresat celor mai talentati interpreti vocali si instrumentisti cu vârste cuprinse între 16 si 35 de ani. Însã pentru a intra în concursul propriu-zis, desfãsurat în zilele de 10 si 11 noiembrie, tinerii vor trece printr-o preselectie riguroasã organizatã atât pe plan local, cât si la nivel national. Ultima searã a festivalului, 12 noiembrie, va fi dedicatã Galei Laureatilor si spectacolului prezentat de artistii Ansamblului “Doina Gorjului” si de cãtre invitatii sãi, respectiv Maria Ionescu Cãpitãnescu si Nineta Popa.

ETNO TV a fost dat afara din Festivalul Mariei Lataretu

Scandal, la Targu Jiu, pe finalul primei seri a festivalului “Maria Lataretu”. Intre organizatori si televiziunea Etno tv, ceea care transmitea in direct manifestarea artistica, s-a ivit un conflict spontan cu privire la desfasuratorul spectactacolului concurs. Din spusele domnului Porumbel, directorul Ansamblului ” Doina Gorjului”, principalul organizator, sustinute de Viorel Garbaciu, directorul Scolii Populare de Arta.Solistul de muzica populara si etno Marius Baldovin spune ca ,,Adriana Bahmuteanu doreste insa banii de pe festival,ci nu sa faca promovare la renumita Maria Lataretu”,spune suparat Marius.


Click video : http://www.tvsud.ro/eveniment/3993-etno-tv-dat-afara-de-la-festivalul-maria-lataretu.html

This post was submitted by Ramona Vlad.

Sursa : http://www.saculdestiri.com/marius-baldovin-vorbeste-despre-scandalul-la-festivalul-mariei-lataretu-din-targu-jiu/











Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!