"Ediția a-III-a a Târgului Mărțișorului"


]Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță Caransebeș alături de Consiliul Județean Caraș-Severin va organiza

 "Ediția a-III-a a Târgului Mărțișorului"

 luni, 25 februarie 2013, începând cu ora 10.00

 Evenimentul va avea loc într-o încăpere special amenajată a muzeului caransebeșan, sala" Marian Gumă", aflată la parterul instituției de cultură, unde va fi prezentată o expoziție cu vânzare de mărțișoare și produse confecționate manual de producători din diverse părți ale țării. Aceștia vor expune spre vânzare mărţişoare tradiţionale, gablonţuri, cadouri deosebite, felicitări şi aranjamante florale. 
"Târgul de Mărțișor", ce va fi deschis timp de o săptămână, le va oferi cărășenilor posibilitatea de a cumpăra obiecte de decor frumoase, mărțișoare clasice, ce vor fi cadouri potrivite pentru prima zi de primăvară din acest an. În curtea muzeului se vor comercializa mici şi alte preparate la grătar.

Vă invităm în perioada 25.02.2013–01.03.2013, între orele 10.00-18.00, la muzeul caransebeșan, să participați la "Târgul Mărțișorului ediția a III-a", dedicat publicului larg.

Intrarea este liberă!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!