A murit Whitney Houston



Un sfarsit ce se putea banui ca se va intampla la un moment dat ... Pacat !!!!!!!!!.. O voce unica in arealul industriei muzicale internationale. Protagonista a multor ecranizari dar mai cu seama un idol al multor fani care au iubit muzica sa , personalitatea sa, zambetul sau .... Drogurile au fost se pare "limuzina" plecarii inegalabilei WHITNEY HOUSTON .Am iubit si iubesc muzica sa ! Dumnezeu sa o odihneasca !




Whitney Houston a decedat sâmbătă, la vârsta de 48 de ani. Cauza morţii sale nu este cunoscută, însă în ultimii ani, Whitney a avut mari probleme cu consumul de drogurile. Trsita veste a fost anunţată de către managerul cântăreţei, Kristen Foster, care a refuzat să dea mai multe detalii despre motivul morţii cântăreţei sau locul în care se află corpul acesteia, notează CBSNews.com. Stirea morţii sale vine în ajunul premiilor Grammy, festival la care Whitney Houston a câştigat numeroase premii.



Cântăreaţa Whitney Houston se confrunta cu falimentul, după ce s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de cocaină şi era susţinută financiar de casa ei de discuri, din partea căreia a primit un cec în avans pentru următorul album.

O sursă a declarat pentru RadarOnline că Whitney Houston este "săracă lipită pământului". "Averea lui Whitney este terminată. Celebrităţi din industria muzicală o susţin, iar casa de discuri cu care a semnat i-a dat un cec în avans, pentru viitorul album, care nu se ştie când va apărea... ar putea să rămână chiar fără casă. Este săracă lipită pământului", a declarat aceeaşi sursă, informează femalefirst.co.uk, citata de Mediafax.



O prietenă de-a lui Whitney declara, sub protecţia anonimatului, că a fost sunată de aceasta pentru a o împrumuta cu 100 de dolari. Conform altor surse, cântăreaţa a rămas pe drumuri, neavând cu ce plăti chiria apartamentului din New York, unde locuieşte.

Fostul soţ se află într-o situaţie similară şi, în plus, se judecă de ani de zile cu ea pentru a „o mulge de bani".



Primul concert din 2010 susţinut de Whitney Houston, în Marea Britanie, după problemele medicale care au obligat-o pe cântăreaţa americană să anuleze o parte dintre show-urile programate în cadrul turneului ei european, nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor şi a fost criticat de presa britanică.

Cântăreaţa americană părea confuză şi îşi pierdea adeseori şirul ideilor în dialogul pe care a încercat să îl poarte cu publicul, în pauzele dintre piese.

Whitney Houston a interpretat 16 piese, inclusiv clasicele "Saving All My Love For You", "I Will Always Love You" şi "I Wanna Dance With Somebody", însă acestea nu s-au ridicat la nivelul prestaţiilor sale din trecut.



Whitney Houston a fost una dintre artistele cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile, şi-a relansat cariera muzicală la sfârşitul anului 2009, după ce s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri. Însă unele dintre concertele sale incluse în turneul de revenire din 2010, au lăsat mult de dorit.

Whitney Houston a fost singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 140 de milioane de albume şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa "I Will Always Love You", lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cel mai bine vândute melodii din toate timpurile


Sursa : http://www.agentia.org/monden/a-murit-whitney-houston-c-nt-rea-a-a-fost-ucisa-de-consumul-de-droguri-diva-era-saraca-lipita-36364.html

Comentarii

  1. Inca o stea a urcat la cer !
    cerul tot mai bogat, noi tot mai saraciti ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi puteti asculta fara intrerupere cantecele semnate WHITNEY HOUSTON la Radio Sufletel _ Puteti asculta Radio Sufletel accesand :
    http://radiosufletel.ro/ /
    http://radiosufletel.blogspot.com/
    sau direct prin winamp utilizand link-ul
    http://195.60.77.239:8000/listen.pls

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu s-a racit bine trupul artistei si au si aparut "dumnezeii de duzina" care o judeca etichetand-o cu fel si fel de apelative... un om e un om.. toti avem greselile noastre, pacatele noastre.. suntem mai mici si nu ni le stie nimeni .. de ce trebuie sa intinam memoria unui om care , de bine de rau, a lasat in urma valori ce poate nu v-or fi uitate niciodata ... ????????? Se repeta povestea ca si in cazul lui Michael Jackson si a atator artisti cu final tulburator ..... Eu va invit dragi prieteni sa ii ascultam cantecele si sa ne-o amintim asa cum a fost ea inainte de a cadea prada slabiciunilor . Sa ne inclinam in fata artistului care a creat si a daruit ! Dumnezeu singur va judeca !

    RăspundețiȘtergere
  4. Whitney Houston este cea mai premiată femeie din toate timpurile, potrivit Cărţii Recordurilor. Printre lista ei de premii se numărăr: două premii Emmy, 6 premii Grammy, 30 de premii muzicale Billboard, 22 de premii American Music Awards, în total peste 415 de distincţii. Ea deţine şi recordul de cea mai bine vândută artistă muzicală a tuturor timpurulor, cu 170 de milioane de albume şi single-uri.‎"Sunt mai în vârstă, sunt matură", spunea Whitney Houston în ultimul său interviu, acordat în noiembrie 2011 pentru Access Hollywood. Ea a vorbit atunci despre ultimul său film, "Sparkle", în care joacă rolul lui Jordin Sparks, câştigătoare a concursului American Idol. "Arăţi fantastic şi te şi simţi în acest fel", i-a spus cea care a intervievat-o, iar artista i-a confirmat că aşa e.Cântăreaţa, care a avea o fiică în vârstă de 18 ani, a povestit cât de apropită se simte de personajul pe care l-a interpretat. "Am simţit dragostea acestei mame singure care încearcă să aibă grijă de familia ei. Când mi s-a spus să joc rolul mamei am spus: "Pot să fac asta. Am multă experienţă"", a declarat ea.Whitney Houston a vorbit şi despre cariera ei de 30 de ani în muzică, dar şi despre oamenii care i-au fost mereu alături, în special mama şi fiica sa. "Încerc să am o influenţă pozitivă. Întotdeauna vor fi suişuri şi coborâşuri. Dar trebuie să ai încredere în soarta ta. Am oameni care mă încurajează, sunt binecuvântată să am o mamă foarte puternică şi o familie care mă înconjoară. Şi pe fiica mea, care este cea mai mare inspiraţie pentru mine. Cea mai mare", a spus Whitney Houston în ceea ce avea să fie ultimul său interviu.
    http://www.youtube.com/watch?v=JP_CvIMeehY&feature=player_embedded
    Sursa :

    RăspundețiȘtergere
  5. Memoria cantaretii nu ar trebui intinata !
    Sa tinem minte artistul prin ce ne-a dariut mai frumos !
    Cerul e tot mai plin de stele, noi tot mai saraciti !
    Dumnezeu sa-i vegheze odihna vesnica !
    Aici ar fi buna linistea ptr a-i putea auzi vocea ....

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt trist... mahnit ... off....
    Muzica a facut parte din viata mea inca dinainte de a ma naste . Am fost si sunt mofturos cand e vorba de muzica .. nu agreez orice , oricum,oricand. Sunt insa si exceptii.. Mihaela Runceanu,Laura Stoica,Dan Spataru,... Iuliana Cretu,Florian Debu,... Andre Rieu,Luciano Pavarotti,Mario Lanza,... Abba, Boney M , Celine Dion , Whitney Houston, Michael Jackson ... si altii.. ii pot asculta la orice ora din zi si din noapte fara sa ma satur !
    Nu am in intentie sa compar iubirea mea fata de Dumnezeu cu cea fata de om ! Nu am in intentie sa compar iubirea mea fata de familie cu cea fata de prietenii mei sau fata de alte persoane ! Dar .. Nu am sa imi ascund niciodata iubirea ( numiti-o dv cum credeti ca e ok ) fata de unele persoane , indiferent cat ar fi ea de controversata !
    Imi amintesc acum de momentele imediate de dupa decesul lui Michael Jackson.. "pedofilul"..acum .. "drogata"...
    Raman inmarmurit de micimea si ingustimea judecatii unora care inainte de a se uita la partea plina a paharului vin cu "aspre judecati"...
    Deasuprea fiecaruia dintre noi bazaie cate o musca... mai mare sau mai mica ! De unde atata drept de a judeca pe altul .. nu stiu ... :(
    Am uitat sa iubim, sa iertam , sa ... sa judecam pe cel de langa noi aratand imediat cu degetul spre greselile lor NU AM UITAT ! Pacat ...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!