Cine o mai colinda pe Malina Olinescu ???


Ooo Doamneee.. NU POT SA CRED CA E ADEVARAT !!!!
Toate trec in zbor si lumea le uita..
“DE CE ?”.. e intrebarea secolului pentru ca sinuciderile sunt vestile secolului..
Ce este dincolo de zambetul din fata microfonului si de ce alegerea aceasta pentru tot si toate ?
Suntem o natie iubita de Dumnezeu si urata de cei care ne carmuiesc destinele… un popor obosit si nepregatit psihologic pentru viata...




Offf... am uitat sa traim prin sentimente, am uitat sa ne iubim !!! Traim pentru orice altceva , mai putin pentru noi ! Nu trebuie sa ajungem la narcisism dar e imperios necesar sa ne iubim - eu pe mine , tu pe tine , noi pe noi ... in asa fel incat sa avem puterea sa ii iubim pe cei din jurul nostru..pe mama,tata .. pe frate, sora... pe vecini , prieteni.. pe cel ce vinde ziare la coltul strazii sau pe cea care ne vinde painea zilnica..Fara iubire viata isi pierde valoarea, sensul si se ajunge la .. uite la ce se ajunge !!!! La abandonul sufletului !!!

Pentru ca tot e vremea colindelor.. ma gandesc la traditiile si obiceiurile romanesti.. toate aceste traditii impletite cu misticism.. cu crestinismul sau cu paganismul romanesc .. au un sens, un scop .. dincolo de infrumusetarea vietii si ibogatirea zilelor ..au chiar un rol psihologic ce abat gandul romanului de la necaz si durere.. ii da substanta, sens.. eram un popor puternic odinioara.. faceam haz de necaz.. unde e taria caracteristica romanului?...s-a risipit prin tarile pe unde ne-au plecat parintii si copii pentru o bucata de paine.. s-a estompat din prea multa "democratie" prost inteleasa si prost preluata, aplicata...Ne-am modernizat uitandu-ne, renegandu-ne, devalizandu-ne si am ramas goi si vulnerabili la loviturile vietii.. intr-un fel putem spune ca - ne-am facut-o cu mana noastra !

Cititi comentariile din subsolul articolului si veti avea un tablou clar despre mentalitatea de AZI a societatii in care traim NOI !!!!!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/malina-olinescu-s-a-sinucis-cantareata-s-a-aruncat-de-la-etajul-6-957472-1.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!