RADIO SUFLETEL




Un nume poate ciudat pentru unii,sau "exotic" pentru altii.Cei care au ascultat insa emisiunile realizate aici stiu insa ca este cel mai potrivit nume.
De ce?
Radio Sufletel nu este un post de radio comercial,si nici politic.Este,am putea spune un post cultural in care se regaseste la loc de cinste folclorul .
Atentie !!! Nu muzica populara comerciala ci acel folclor autentic,nealterat de modernismul de azi. Incercam sa aducem ascultatorilor mai aproape de suflet atat nestematele glasurilor de aur consacrate ,nume inscrise in cartea de aur a sufletului romanesc dar si glasuri ale tinerilor care pasesc azi in acesta lume mirifica spre a prelua pentru mai departe zestrea nepieritoare a neamului nostru.
Radio Sufletel difuzeaza in emisiunile realizate aproape toate genurile muzicale,exceptie facand extremele care contin vulgaritati,instigari si discriminari de orice natura,si bineinteles manele .
Acum ma voi opri pentru o clipa la un cantec anume... o piesa apartinand prin valoarea sa universalitatii. "Amigos para siempre"
Aceasta a fost aleasa ca "imn" al radioului.Fiecare inceput de zi ,ora 6.00-si sfarsitul acesteia,ora 00.00 ) este marcat cu acest cantec, in dorinta de a sublinia universalitatea apartenentei acestui post de radio.
Radio sufletel este un radio crestin.Dar nu neaparat ortodox,ce promoveaza valorile crestinismului respectand in acelasi timp credinta celorlalte culte/religii astfel incat in spatiile sale in masura posibilitatilor se vor regasi informatii/materiale diverse pe acesta tema.
Radio Sufletel nu este un post de radio politic,nu promoveaza "galceava" politica dar difuzeaza stirile de interes national .
Stirile culturale,sportive,stiri legate de evenimente din lumea muzicii si nu numai,meteo,horoscop,retete culinare,sfaturi pentru gospodarie,etc... se vor regasi in emisiunile matinale si informative live sau inregistrate.
Radio Sufletel isi propune in special emisiuni tematice in care ascultatorul sa poata primi din suflet si pentru sufletul sau, bucuria intalnirii cu romanismul,diaspora fiind prezenta in procentaj f mare in numarul ascultatorilor.
Nu vor lipsi emisiunile pentru dedicatii si mesaje ,radio devenind astfel o veritabila punte intre romanii aflati in orice colt de lume unde Bunul Dumnezeu i-a asezat.
Radio Sufletel este un post de radio NON PROFIT . Intreaga sa activitate este bazata pe promovare fara implicarea intereselor financiare dintre R.S. si terti colaboratori.
Radio Sufletel este radioul celor care doresc un colt de liniste sufleteasca,celor care iubesc tara prin ce are ea bun si sfant.
Doamne ajuta !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!