luni, 4 aprilie 2011

Ciorba de fasole verde cu afumatura

Ciorba de fasole verde cu afumatura
  • Ingrediente

    1 kg fasole
    1 morcov mare
    2 cepe
    1 capatana de usturoi
    1 ardei
    200 g afumatura
    3 rosii
    4 lg bulion
    3 lg faina
    ulei
    marar
    delikat
  • Mod de preparare

    Afumatura se rumeneste in putin ulei, apoi se adauga ceapa tocata marunt. Dupa ce s-a calit ceapa se adauga faina si se amesteca bine, apoi morcovul si ardeiul taiate cubulete. Fasolea se rupe in 2-3 bucati,depinde de marime.Peste legume se adauga 1 litru de apa fierbine si fasolea rupta. Se fierbe pana se inmoaie fasolea si se adauga rosiile fara pielite tocate cubulete, usturoiul zdrobit, bulionul, delikatul si se mai lasa 15 minute si se opreste focul. Se poate servi cu smantana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu