luni, 4 aprilie 2011

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
  • Ingrediente

    6 cartofi, 
    2 morcovi, 
    3 ardei grasi, 
    1 dovlecel, 
    1 conopida, 
    1 varza mica, 
    300 g fasole verde, 
    1 telina mica, 
    100 ml bulion, 
    3 cepe, 
    5 rosii, 
    1 pahar ulei, 
    2 legaturi patrunjel verde, 
    sare, piper
  • Mod de preparare

    Prima data curatam telinaceapadovlecelulmorcovii si cartofii. Ceapa curatata o taiem cubulete si o punem la calit in ulei. In cubulete taiem si cartofili, dovleacul, conopida, fasolea verde si ardeii. Felii rotunde taiem morcovii, telina si rosiile. Varza se taie fideluta. Toate aceste legume taiate se adauga peste ceapa. Stingem totul cu apa, adaugam sare, piper si presaram o parte din verdeata. Punem totul in cuptor timp de o ora. La urma, presaram patrunjelul ramas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu