luni, 4 aprilie 2011

Ostropel de pui

Ostropel de pui
  • Ingrediente

    pulpe sau piept de pui,
    rosii,
    usturoi,
    ulei de masline,
    vin alb,
    busuioc, sare, piper.
  • Mod de preparare

    Pulpele se sareaza si pipereaza. In putin ulei de masline se pun la prajit sub capac pana se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit se adauga vin alb si se lasa asa pana se evapora. Le soatem din cratita si adaugam rosii taiate cubulete mici, busuioc si sare dupa gust. Lasam sa fiarba sosul de rosii la foc mic pana scade. Daca-l dorit putin mai gros, puteti pune putina faina dizolvata in apa. Cat sosul fierbe, se piseaza cativa catei de usturoi Cand sosul e aproape facut adaugam si pulpele si usturoiul si mai lasam cateva minute pe foc.
  • Mod de servire

    Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu