luni, 4 aprilie 2011

Iahnie de fasole

  • Iahnie de fasole

    Ingrediente

    500 g fasole, 
    2 cepe, 
    1 lingura bulion de rosii, 
    frunze de patrunjel, 
    tarhon, 
    1 patrunjel, 
    2 morcovi, 
    3-4 linguri de ulei, 
    sare
  • Mod de preparare

    Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda 3-4 ore, dupa care se fierbe in 3 ape, avand grija sa fie bine fierte . Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in uleiul bine incins, se stinge cu bulionul de rosii, dupa care se adauga sarea, piper boabe, frunze de tarhon, foi de dafin. Se rastoarna totul peste fasoleafiarta si strecurata si se mai fierbe 5 minute.
  • Mod de servire

    Calda sau rece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu