marți, 17 aprilie 2012

DRAGOSTEA DE OAMENI …!!!O zi speciala, incarcata de acea traire speciala, data celor ce simt in adancul sufletului, fiecare vibratie, fiecare moment de armonie divina !!!
Putini sunt cei ce au aceasta deschidere a sufletului !!!
Normal ar fi sa vedem peste tot puterea divinitatii !!!
Florile visinului sau ale caisului, magnolia, verdele crud al frunzelor ce mijesc pe ramuri, adierea vantului inca primavaratic, zborul gazelor, zambetul copiilor, norii plimbareti pe cer, jocul animalutelor, totul are ceva misterios !!!
E vorba de bucuria datatoare de speranta, de reinviere, de ziua de maine pe care ni-o dorim altfel, de oamenii pe care sa-i vedem mai buni !!!
Toate izvorasc din dragoste. Este plinatatea sufletului care are acea multumire speciala, data de tot si de nimic …!!!
Nu-ti trebuie averi si nici mese festive imbelsugate, dar nici furtuna si ura …Daca tu vezi frumos peste tot, precis asa va fi !
Asculta pasarelele gurese si vesele care-ti incanta din zori in noapte auzul, simte miros de floare roz si floare alba ce te ninge cu petale, lasa-ti parul in voia vantului si fata sa-ti fie alintata de briza diminetii si vei avea revelatia bucuriei, a dragostei cu care esti inconjurat..!!!
Da, poate esti uimit de toate astea, poate pana acum nu le stiai sau nici macar nu le bagai in seama.
Oamenii au uitat frumosul pur, au uitat dragostea din priviri cu care sa-ti saluti vecinul, sau prietenul sau chiar necunoscutul ce-ti zambeste !!!
Dragostea de oameni este darul nepretuit de care nu suntem constienti… Trecem ganditori si tristi prin fiecare zi, prin fiecare moment de viata …Nu e vorba de tristetea maladiva !! Ma gandesc la acea tristete a sufletului, la lipsa bucuriei ca suntem sanatosi, ca suntem inca ocrotiti de divinitate !!!
Dragostea este elementul chimic, este alchimia asta ciudata dintre noi si restul, care ne face speciali !!!
De ce zambesti si esti vesel cand intalnesti pe cineva cu zambetul pe buze ce te saluta ??!!
De ce zambesti cand vorbesti la telefon ??!!
De ce te uiti pe fereastra si zambesti ??!!
Inseamna ca fericirea ta este mai presus de restul lucrurilor marunte ce te inconjoara …!!!
Este senzatia ca nimic nu te poate atinge, ca nimic nu este imposibil pentru tine !!!
Oamenii au trairea asta total aparte.. Cainele se bucura pentru ca iti este fidel, da din coada ca semn de iubire, pisica toarce cu placere cand simte ca o alinti, puisorii de gaina vin la tine crezand ca mana ta ii va ocroti …!!!
Acestia suntem noi oamenii !!!Dragostea noastra pentru o floare sau un animal, pentru vecinul sau necunoscutul ce zambeste si ne saluta, este elementul unic al bucriei, al daruirii fara de care nu am exista …
Este dragostea suprema cu care am fost inzestrati ca pilda a iubirii de la Hristos !!!
Merita sa daruim si noi dragoste tuturor pentru ca asa vom primi la randul nostru dragoste !!!!
La buna vedere,
cu dragoste,


by Bluerose on April 16, 2012

Sursa : http://gandurileschimbavia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu