300 de copii mor de foame, în fiecare oră



300 de copii mor de foame, în fiecare oră

Stau și vă scriu de pe un laptop și voi citiți de pe un alt laptop sau calculator. Firește, nu? E o realitate cu care ne-am obișnuit, nu ne mai minunăm de ea, ba chiar am considera aproape ciudat să nu avem acces la astfel de beneficii. Mâncare, o casă, un pat, o baie sunt drepturi fundamentale pentru noi, nici nu ne putem imagina altfel.
Dar ghiciți ce: nu e pentru toată lumea așa! Din păcate…
Pe Internet, la televizor, în presa scrisă, am văzut cu toții poze absolut terifiante cu copii atât de slabi și nedezvoltați că ne întrebăm de unde mai au putere să se țină pe picioare. Mulți dintre noi nu am avut poate ocazia să fim martori al acestori săraci copii live, față în față, căci consider că priveliștea unui copil atât de neajutorat, îți poate schimba părerea despre viață și despre ceea ce este important cu adevărat pentru totdeauna. Poate nici noi nu avem posibilitatea financiară, fizică să dăm un ajutor acestor copii. Dar măcar putem să conștientizăm această realitate, să sperăm pentru ei un viitor diferit, sănătos, să le transmitem gândurile noastre bune și să facem cunoscută cauza tuturor care au posibilitatea să îi ajute.
Bucurați-vă și apreciați ce aveți! Luptați și munciți să aveți mai mult, fiți corecți și harnici și ajutați mereu, atunci când aveți posibilitatea!



Și un gând cald și sincer poate ajuta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!