FESTIVALUL NATIONAL DE FOLK NOAPTEA MENESTRELILOR SI TABARA FOLK TARA DE FOLK



ASOCIATIA TOBIS va invita cu drag sa luati parte la tabara folk TARA DE FOLK si respectiv festivalul folk "NOAPTEA MENESTRELILOR" EVENIMENT CE VA AVEA LOC IN PERIOADA 13-19 AUGUST 2012 la Baia Mare, proiect realizat cu sprijninul Primăriei și al Consiliului Local al Muncipiului Baia Mare prin programul de finanțare nerambursabilă din anul 2012.

TOMBOLA MENESTRELILOR VA ASTEAPTA CU PESTE 600 DE PREMII. UN BILET IN CUANTUM DE 10 LEI VA POATE ADUCE PREMII PRECUM
3 EXCURSII IN GRECIA
ABONAMENTE LA SALA PISCI

NA SUA SPA
SI MULTE ALTE PREMII


Tabara va avea loc in perioada 13-17 august 2012, loc in care sunt asteptati toti doritorii care vor sa PARTICIPE la infiintarea unei comunitati de folk si astfel sa devina cetateni ai TARII DE FOLK. Va asteptam cu corturile personale taxa de campare fiind stabilita la 5 ron persoana, fiind o taxa de ecologizare. Daca dorit, in zona taberei avem HOTELUL SENECA ce va sta la dispozitie cu cele mai mici preturi din ora.Locul in camera dubla este 50 ron, locul in camera cu 3 pana la 11 paturi este 25 ron. De asemenea vom avea disponibile pentru dumneavoastra meniuri in sistem catering pentru doritori. Doritorii vor putea lua parte la workshop-uri cu oameni de marca ai muzicii folk unde vom discuta din cele mai diverse teme ale genului incepand cu istoricul folk pana la experiente traite.Pentru iincepatori vom avea si cursuri gratuite de chitara.Dupamiezele incepand cu ora 18:00 vor incepe spectacole ce vor tine pana tarziu in noapte unde toata lumea este invitata sa cante. Speram sa reusim si o transmisie online a evenimentului cu sprijinul partenerilor media.
FESTIVALUL NOAPTEA MENESTRELILOR va asteapta si anul acesta cu portile deschise la editia a VIII a in cele 2 seri respectiv 18 si 19 august 2012 la clasicul loc TEATRUL DE VARA incepand cu ora 18:00
Pentru meniuri, rezervare locuri cazare, rezervare loc pentru cort pentru ORICE INFORMATII
va stam la dispozitie la tel 0744491866.
MAIL: flaviutuliciu@tobis.ro
Sursa : https://www.facebook.com/events/308868609201410/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!