"AR TREBUI SA CONTEZE VOCEA LOR " !!!!!!!!!!!!!

 

           În data de 2 mai 2012, am fost invitat împreună cu colegii mei independenți, Geanina Culiță și Georgel Noghe + ziaristul Cezar Amariei, în emisiunea Punctual de pe RTV Galați-Brăila.
    Am discutat despre demisia noastră din PSD, despre excluderile unor membri, despre guvern, situația actuală a României și românilor, despre alegerile locale, despre respectarea sau nerespectarea protocolului USL privind desemnarea candidaților la primărie și despre viitorul nostru, ca fii ai țării, ca generația care va salva populația! Studențimea salvează Românimea!          
   Dece am pus acest subtitlu? Pentru că mereu suntem încurajați de persoanele care chiar cred în noi, pentru că suntem generația care nu poate fi cumpărată cu un kilogram de cartofi și unul de zahăr, (menționez că dupa 1989 toate partidele de la putere au urmărit distrugerea sistematică a populației, înrobirea și umilirea ei pentru un baton de salam), pentru că nu suntem generația de bani-gata și nu suntem cu fițele în cap. Noi dorim să schimbăm România! Despre invitați: Geanina Culiță: 20 de ani, studentă la UMF Galați, secția Farmacie. A intrat în politică din 2007, provine din părinți simpli. Dorește să plece din Galați, dacă nu-și găsește loc de muncă. Georgel Noghe: 26 de ani, economist la ARCADA. A intrat în politică din 2008, tânăr care în lipsa locului de muncă, ar pleca imediat din Galați. Ștefan Bădiță: 22 de ani, student la FEFS Galați, secția KMS. A intrat în politică din 2006, de dragul primarului Dumitru Nicolae. Provine din părinți simpli, foști angajați în CSG. Preferă să bea apă din baltă, decât să plece din Galați.
     Încurajați de telespectatori: Au fost pe parcursul emisiunii, 3 telefoane. Toate au fost cu mesaj încurajator, niciun cuvânt rău sau obscen. Primul de la Daniel Apetrăchioaie, care a explicat faptul că generația noastră este viitorul orașului și nu ceea ce vedem acum prin listele USL pline cu consilieri aflați la al 6-lea mandat, octogenari, sau hoți de primă clasă. Următoarele 2 telefoane tot incurajatoare au fost date de 2 telespectatori care au dorit să-și exprime la rândul lor admirația față de noi și față de RTV Galați, care și-a îndreptat atenția și către tinerii din politică. 

NOUĂ NE PASĂ DE GALAȚI! VOUĂ ?  

Ștefan Bădiță

Sursa : http://stefanbadita.wordpress.com/2012/05/05/punctual-rtv-galati-2-5-2012/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!