Vreti sa aprindeti o lumanare la mormantul Titianei ?

Vreti sa aprindeti o lumanare la mormantul Titianei ? Eu cred ca ati facut-o chiar in momentul in care v-ati dorit asta cu adevarat . 
     Vreti ca flacara lumanarii sa nu se stinga ,atunci va trebui sa vorbiti de Titiana sa-i ascultati muzica ,sa o murmurati sa o invatati . 
     Sa povestiti fiilor in povestile de seara despre Titiana . 




     
     Da, in capela de la Borsa se afla trupul neinsufletit al Titianei si se cuvine pt cei care vor si pot sa aprinda o lumanare ,care cred ca este primita si chiar de este aprisa in fata capelei .      Dar repet , in mormant este trupul neinsufletit. SUFLETUL EI este afara printre noi : vreti sa-i vedeti chipul , il ve-ti intalnii daca va plimbati prin Borsa ,prin tot Maramuresul , este chipul fetelor in straie populare ,ce vin de la fan . 
     Vreti sa ii ascultati vocea , ascultati apa Viseului stand al umbra unei rachite ,sunt sigur ca o veti auzi acompaniata de glasul cucului, atat de des intalnit in cantecele ei . 
     Incercati sa incojurati cu privirea urmarind linia orizontului, dealurile si muntii Borsei si cantand in minte "La sfanta Marie mare " ,veti vedea ca o data ajunsi la Pietrosul ve-ti intelege ca se potriveste ca o amprenta ,ca sunetul se transforma in forma , precum cetera s-a transformat in intr-o frumoasa fata , TITIANA MIHALI .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!