Noi moderatori la Radio Sufletel - Alexandra si Nicu si o noua emisiune "DIAMANTUL DIN NOI"





Alexandra 


       “Adevarul nu poate proveni decat din interior. Aceasta este frumusetea reala. De indata ce aceasta va iesi la lumina, ochii dumneavoastra vor incepe sa straluceasca de bucurie. Meditati, iubiti, dansati, cantati, faceti din viata o sarbatoare si uratenia dumneavoastra va disparea. Inaltati-va fiinta spre un plan superior si ceea ce este inferior in ea va fi uitat, caci nu este decat ceva relativ. Treziti-va frumusetea interioara !” - OSHO


 Sunt Alexandra si acestea sunt principiile care imi calauzesc pasii. Precum si mandria ca apartin Moldovei- inima de spiritualitate si cultura romaneasca. Nu sunt om de radio, in viata de zi cu zi sunt consultant management, iar in timpul liber imi place sa simt briza racoroasa, alergand pe tarmul insorit al muzicii si poeziei, dar si aerul curat de munte, urcand pe cararile stiintei si informatiei.
 Acum ceva timp, cineva, mi-a dat sansa sa descopar aceasta fascinanta lume, in care nu imi imaginam ca voi intra vreodata, dar care m-a cucerit imediat si in care ma regasesc. Pentru ca, ce poate fi mai minunat decat sa te poti exprima, sa poti transmite idei, sa poti fi o voce catre inima si mintea celor care te asculta, sa te imbogatesti sufleteste cu fiecare emisiune, cu fiecare gand primit, cu fiecare pas spre mai departe ?
Prin picatura de timp pe care o petrecem cu bucurie la radio alaturi de dvs,  imi doresc sa ne deschidem reciproc ferestrele spre adevar, cunoastere si sensibilitate, sa ne descoperim si sa slefuim “DIAMANTUL DIN NOI”.









Nicu

“Cea mai mare parte a problemelor noastre apar doar pentru că nu le-am privit niciodată cu adevărat. Având o viaţă atât de scurtă, având o sursă de energie atât de mică, este pur şi simplu stupid să o pierdeţi în tristeţe, în furie, în ură, în gelozie. Folosiţi-vă energia în iubire, folosiţi-o în acţiuni creatoare, în prietenie, în meditaţie; îndreptaţi-vă spre ceva care să vă înalţe. Şi cu cât vă înălţaţi mai mult, cu atât întâlniţi mai multe izvoare de energie care stau la dispoziţia voastră. Depinde numai de voi. ! Această mică planetă este floarea de lotus a paradisului. Singura răspundere adevărată este faţă de propriul tău potenţial, faţă de propria ta inteligenţă şi conştienţă, faţă de acţiunea conformă cu ele.” - OSHO
Sunt Nicu si va invit sa exploram impreuna caile prin care ne putem descoperi si amplifica potentialul cu care suntem inzestrati, mijloacele prin care - fiind arhitectii proriei noastre vieti -ne putem creea o catedrala cu ferestre deschise spre noi insine si spre adevarata realitate care ne inconjoara. Prin care ne putem transforma, gasind izvoarele de energie din noi si din universal exterior la care suntem conectati.
Dupa 2 ani de radio, am revenit de ceva vreme in aceasta lume, regasind aceeasi bucurie de a darui, impartasindu-va experiente, informatii, ganduri, din toate aspectele care imi ghideaza existenta: credinta in Dumnezeu si valorile adevarate ale vietii, mandria de a apartine acestui popor cu o imensa zestre spirituala si intelectuala, specializarea in nutritie, principii ayurvedice si remedii naturale, cei 7 ani de activitate in centrul naturist pe care il detin, practica yoga de peste 20 ani – acest mod de viata in care m-am regasit, completat si am evoluat fizic - mental - spiritual.
Dorim ca impreuna cu dvs. sa putem face ca “DIAMANTUL DIN NOI” sa capete o stralucire veritabila, pentru a ne lumina viata cu mai multa iubire, luciditate si discernamant.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!