DIAMANTUL DIN NOI


SPIRITUALITATEA INSEAMNA TREZIRE. ASCULTA, TREZESTE-TI MINTEA SI SUFLETUL, TRANSFORMA-TI CONSTIINTA ! SCHIMBAREA INCEPE CU TINE!

DESPRE SANATATE, REMEDII NATURALE, CAUZE SPIRITUALE ALE BOLILOR, SPIRITUALITATE, FILOZOFIE, CONSPIRATII, ARTA, STIINTA, YOGA,  MUZICA, POEZIE, ROMANIA-REPERE SI VALORI si alte subiecte senzationale.

ALEXANDRA si NICU va asteapta cu drag la EMISIUNEA INTERACTIVA "DIAMANTUL DIN NOI". VINERI, 13.07.2012, INCEPAND CU ORA 19.



Iti doresti o lume mai buna? Astepti mereu sa se schimbe ceva si nu se intampla nimic? Simti ca totul in jurul tau se clatina si nici tu nu iti mai gasesti echilibrul? Astepti sa te trezesti din cosmarul pe care il traiesti?


“Stii ce esti?
Esti un manuscris al unei scrisori divine,
Esti oglinda care reflecta o fata zeiasca.
Acest univers nu este in afara ta.
Priveste in tine;
Tot ceea ce vrei sa fii
ESTI” ( RUMI )

Fiecare din noi suntem inzestrati de la nastere cu un diamant – fiinta noastra cu toate aspectele ce le presupune aceasta: fizic-mental-spiritual. De felul in care stim sa avem grija de fiecare fateta a acestui diamant, depinde evolutia noastra in viata. Puterea si iscusinta  de a-l slefui mereu, de a-i mentine stralucirea, de a gasi noi si noi surse de a-i amplifica lumina si claritatea, stau in noi, sunt responsabilitatea noastra.Trebuie doar sa le descoperim, sa ne trezim mintea si sufletul, sa ne transformam constiinta.

Totul depinde de alegerile care le facem, aici este cheia.

Ne putem descoperi, educa, dezvolta si folosi cat mai mult din potentialul nostru  – fizic, mental si spiritual pentru a avea un diamant veritabil, care sa atraga la randul sau alte diamante si care sa transforme, prin stralucirea sa si pietrele simple din jur, in margaritare asemenea lui.

Sau putem vopsi diamantul cu vopsea colorata, pentru a-l putea prezenta lumii. O fatada sub care lasam insa praful sa acopere toate aspectele vietii noastre. Ne punem un val peste ochi, minte si suflet, fara sa vedem, sa intelegem, sa auzim,  traind sub o masca, o carapace, care ne incorseteaza in  conveniente, reguli, prejudecati, intr-o reala inchisoare impusa de altii sau chiar de noi.

O masca prin care, in zgomotul care ne asalteaza, nu putem distinge adevarul  de minciuna, traind in ignoranta.Prin care nu putem fi stapanii propriului destin,  lasandu-ne manipulati. Prin care nu putem  reusi in viata, pentru ca nu stim sa invatam sa ne folosim potentialul cu care suntem inzestrati – fizic, mental si spiritual. Prin care nu putem plange cu adevaratele noastre lacrimi si nu putem rade cu adevarata noastra bucurie, traind o existenta superficiala.  Prin care nu putem fi fericiti, traind in ura, invidii, egoism si meschinarii, fara a cunoaste iubirea si mai ales, fara a putea invata cea mai frumoasa si importanta lectie din viata noastra- cea a iubirii neconditionate.

Suntem arhitectii propriei noastre vieti. Putem fi propria inchisoare, sau  fereastra spre explorarea lumii  si a propriului EU.

Cum ne putem regasi pe noi insine? Cum ne putem dezvolta potentialul latent pentru a reusi in viata? Cum putem invata arta slefuirii diamantului?

Prin emisiunea – “DIAMANTUL DIN NOI”, ne-am propus sa va fim o calauza pentru minte si suflet, in egala masura. 

Va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi pentru a impartasi impreuna solutii, raspunsuri, experiente, a deschide usi, spre cunoastere si informare si in egala masura a  ne imbogati sufletul, a reinvata sa traim in muzica si poezie, a ne lumina viata interioara si a reflecta lumina in jurul nostru. In scopul de a evolua spre o viata mai buna, sub toate aspectel ei- fizic, mental, spiritual.

Nu va lasati descurajati de cei care va spun ca nu puteti schimba lumea … Gustul mierii din mii de stupuri, nu ar fi atat de dulce fara  munca neobosita a fiecarei albine ce strange polenul din milioane de flori.

Asadar, ganditi-va doar ca, pentru ca lumea sa se schimbe, este suficient ca cineva sa inceapa. Si sa continue. Si sa transmita mai departe aceasta arta a slefuirii dimantului. Si daca fiecare dintre noi incepem sa ne slefuim propria bijuterie- constiinta,  atat lumea noastra, cat si cea a copiilor nostri, va deveni, incet, incet, mai buna, mai sanatoasa, mai plina de iubire, mai capabila sa discearna adevarul,  mai sensibila dar si mai puternica, si-ar regasi credinta, demnitatea, coloana vertebrala si scara adevaratelor valori.

Iti doresti o astfel de lume? … Schimbarea poate deveni reala … dar nu astepta nimic de la ceilalti …TREZESTE-TE! PRIMUL PAS INCEPE CU TINE !

“Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!”- Gandhi




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!