Londra 2012 tir cu arcul – cine este orbul care a doborât recordul mondial


.          
Londra 2012 tir cu arcul - Sud-coreeanul Im Dong Hyung a semnat primul record mondial la actuala ediţie a Jocurilor Olimpice de la Londra, vineri dimineaţa, reuşind 699 de puncte după 72 de săgeţi trase în proba de tir cu arcul, pe mitica arenă de cricket Lord’s.
 
Londra 2012 tir cu arcul   cine este orbul care a doborât recordul mondial sport
Londra 2012 tir cu arcul 

Remarcabil este faptul că Im Dong Hyun, care deţinea şi vechea performanţă mondială (696 puncte), stabilită anul acesta în luna mai, este orb din punct de vedere legal, putând utiliza doar o zecime din capacitatea vizuală a ochiului stâng şi două zecimi din cea a ochiului drept.
Pentru a explica cum vede culorile ţintei, aflată la 70 m distanţă, arcaşul sud-coreean a declarat recent că este ca şi cum ar privi un tabloul impresionist care a fost cufundat în apă.

 Scris de : Z.V                                                                                                                                             Sursa : http://www.ziuaveche.ro/sport-auto/sport/londra-2012-tir-cu-arcul-cine-este-orbul-care-a-doborat-recordul-mondial-110178.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!