MIOARA BARSAN




S-a nascut in 1963 in Turnu Severin iar copilaria si-a petrecut-o pe meleagurile Moldovei. Muzica s-a transmis de la parintii ei, care au cochetat pe vremea cind ea era doar un copil. A urmat cursurile scolii populare de arta sub indrumarea prof. Cornel Vintu, in 1986. La inceput cintecul a fost un hobby dar cu timpul a facut parte din sufletul ei.
A participat la diferite festivaluri si concursu...Vezi mai mult
Descriere
Nascuta la malurile Dunarii si crescuta acolo unde Prutul isi revarsa apele, imbina foarte bine muzica banateana cu cea moldoveneasca. 




A urmat cursurile scolii populare de arta sub indrumarea prof. Cornel Vintu, in 1986. A participat la diferite festivaluri si concursuri unde a obtinut pe linga aprecierea oamenilor de specialitate si multe premii. A avut aparitii la diferite posturi de tv, cum ar fi: TVR NATIONAL 2, OTV, emisiune in direct ETNO Tv.

A imprimat, deasemenea, albume de muzica populara.

Revista "Pe-un picior de plai" a luat nastere în anul 2010, la iniţiativa interpretei Mioara Bârsan, o iubitoare şi o susţinătoare activă a folclorului autentic pe care îl promovează în paginile Revistei, număr de număr, de asemenea şi prin intermediul spectacolelor pe care le organizează.




Este alegerea ideala pentru nunti, botezuri, petreceri si orice eveniment care solicita muzica populara. 



In timpul liber, preda lectii de canto popular si pian. 


Sursa : https://www.facebook.com/mioarabarsan

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!