“Pur si simplu” - Cultura galateana incotro ?




Azi,  Sambata 21 iulie 2012 , intre orele 17.00 si 20.00 ( ora Rom )Radio Sufletel  impreuna cu colaboratorii va invita sa ne fiti alaturi in cadrul emisiuni “Pur si simplu”, emisiune relaizata si moderata de Alexandra, emisune in care vom dezbate tema “Cultura galateana incotro ?”.
Emisiunea  va fi realizata si transmisa in direct din locatia noastra preferata  restaurantul  “Corabia piratilor” din Galati .
In prima parte a emisiuni va veti putea delecta cu minunate cantece daruite de cantautorul Sandel Spanu si parfumatele poezii semnate si recitate in direct pentru dumneavoastra de Rodica Cernea si Vera Craciun. Apoi atmosfera se va incinge prin prezenta alaturi de noi a valorosilor oameni de litere galateni : Prof. Univ. Asoc. Pompiliu Comsa; poetul  Anton Stanciu; epigramistul Ion Grosu; scriitorul Romica Balan si intr-o postura deosebita  Doamna Diaconu Ilinca
Multumim  cu respect poetului  Marius Cioarec pentru prezenta in emisunea noastra prin intermediul scrierilor sale.
O emisiune fulminanta dar si romantic, plina de continut si valoare in care vom afla noutati despre Cenaclul “Ferestre in timp” si despre “Poemul fara de sfarsit” o minunata initiative a poetului Romeo Tarhon.



 Auditie placuta !

Puteti asculta Radio Sufletel accesand :


http://radiosufletel.ro

http://radiosufletel.blogspot.com/
sau direct prin winamp utilizand link-ul
http://31.215.208.90:8000/listen.pls
Messenger Yahoo & Skype : sufletel.radio1

Chat :  http://xat.com/radiosufletel

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!